Bagaje

Stimați călători,

Vă informăm că începând cu data de 01 Ianuarie 2019, tariful de transport bagaje (colete) se va majora și acesta va fi în valoare de 12,00 lei.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

 

Tariful se aplica pentru:

                a. pentru bagajele de mână necesare călătorului, altele decât cele transportate gratuit în spațiul situat deasupra locului, în limita de 30 kg, cu condiția ca acestea să nu îi incomodeze pe ceilalți călători și să nu fie obiecte excluse la transport.

                b. pentru bagajele ce depășesc limitele de greutate și volum, denumite bagaje voluminoase

 ( cum ar fi: sacii voluminoși, aparatură electrocasnică de dimensiuni mari, etc.).

                c. pentru bagajele de mână neînsoțite, transportate pe anumite relații de circulație cu trenurile TFC, în limita spațiilor special amenajate din vagoanele de călători.

Pentru relatia Bucuresti Nord - Buzau si retur bagajele neinsotite (coletele) se pot prelua la transport numai la trenurile care au spatii special amenajate (15051, 15054, 15055). Preluarea acestora la transport se face in limita spatiului disponibil.

In zilele de Duminica, datorita cererii mari de transport colete, inregistrate la trenul 15054 este posibil sa nu putem onora toate solicitarile. Prin urmare, va recomandam sa utilizati si trenul 15052 sau 15058 sau o alta zi a saptamanii. 

Mai multe detalii va rugam sa consultati sectiunea Regulament T.F.C. - Transport bagaje.

CMS Design - Joomla Wordpress Templates