ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI

În vederea aplicării noilor prevederi ale H.G. 42/2017 - privind reducerea la transport pentru elevi și gratuitatea pentru studenți, până la înscrierea C.N.P.-urilor în carnetele de elevi de către secretariatele instituțiilor de învățământ, este obligatorie prezentarea, la eliberarea biletelor, a unui act de identitate (C.I., pașaport, certificat de naștere).
Studenții vor prezenta obligatoriu, pe lângă legitimația de reducere la transport și actul de identitate!
Deoarece durata de emitere a unei legitimații de călătorie se va mări și pentru a evita aglomerația la casele de bilete, vă rugăm să vă achiziționați cu anticipație legitimații de călătorie!
Beneficiarii H.G. 42/2017 care solicită în tren legitimații de călătorie și s-au urcat în stațiile unde sunt deschise case de bilete T.F.C., nu vor beneficia de această facilitate!
Pentru preîntâmpinarea aglomerațiilor la casele de bilete și reducerea timpului de emitere în tren (în stațiile unde nu sunt case de bilete deschise), există posibilitatea de achiziționare a legitimațiilor de călătorie pe motiv elev/student atât online cât și la automatele de bilete T.F.C.
Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!


Tipărire