Gara TFC in Oraselul Copiilor din Cluj Napoca

In data de 09.06.2019 am petrecut o zi minunată alături de copii în Parcul Central din Cluj, unde s-au desfășurat o mulțime de evenimente dedicate acestora.
Echipa Transferoviar Călători împreună cu colegii noștrii de la Transferoviar Grup, am fost prezenți la acest eveniment, unde am oferit copiilor plimbări cu trenulețul și bilete de călătorie către Țara minunilor.
Mulțumim Asociației AMiCUS din Clu⯑ pentru invitație!

pf 1562158293y

Workshop UIC

Multumiri domnului Grigore HAVARNEANU, PhD Research Advisor - Security Division INTERNATIONAL UNION OF RAILWAYS pentru sustinerea workshop-ului "Solutii pentru ameliorarea accidentelor si reducerea consecintelor asupra personalului si activitatii din transportul feroviar. Recomandari si bune practici din proiectele europene RESTRAIL si SAFER-LC".

Informatiile furnizate au fost extrem de utile atat personalului de drum cat si la nivel de management. Ne dorim ca acest workshop sa fie primul dintr-o serie lunga de evenimente care sa aduca plus valoare atat angajatilor TFC / TFG cat si tuturor colegilor din domeniu.

Multumim Universitatii Politehnica Bucuresti - Facultatea de Transporturi pentru colaborare.

--

25 mai 2018

Rezidență internațională de creație audiovizuală - META Cinema

Fundația Culturală META și META Cinema, în parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național, Primăria Comunei Cerașu și Primăria Orașului Slănic, a organizat, în perioada 18-28 august 2017, cea de-a treia ediție a proiectului cultural Rezidență internațională de creație audiovizuală, Slon, comuna Cerașu, România. Anul acesta au fost alături de noi Călin Dan (România/Olanda), Lisa Diaz (Franța), Benoît Maerens (Franța), Valérie Mréjen & Bertrand Schefer (Franța), artiști media și regizori recunoscuți la nivel internațional, fiecare dintre ei realizând câte un film de scurt-metraj în cele 10 zile de proiect.

Pe parcursul proiectului, s-a alăturat Compania Transferoviar Călători, care a primit propunerea de a filma pe ruta Vălenii de Munte - Măneciu cu multă deschidere și căldură și care s-a implicat în realizarea acestei filmări pentru a asigura cel mai bun cadru de organizare. Astfel, Adele, personajul principal al scurt-metrajului regizat de Valérie Mréjen & Bertrand Schefer (Franța), a călătorit prin visele sale cu un tren aflat în circuitul Transferoviar Călători, (re)descoperind amintiri, întâmplări, dorințe, imagini... 

Scurt-metrajul va fi proiectat în premieră la începutul lunii noiembrie, în București, locul și data proiecției urmând a fi anunțate foarte curând pe pagina de Facebook a Fundației Culturale META / META Cinema.

Echipa de producție:

Radu Pervolovici - Producător

Andreea Drăghicescu - Director de producție

Adrian Drăgoi - Asistent de producție

Eva Pervolovici - Director artistic

Zara Popovici - Director de imagine

Vlad Dinu - Asistent de imagine

Benoît Maerens - Sunetist

Benjamin Helius - Editor de imagine

Smida Jazz Festival

Ești pasionat de Jazz? Ești iubitor de natură? Acum ai posibilitatea să le îmbini pe amândouă și să petreci momente unice la Smida Jazz Festival în perioada 25 - 27 august 2017!

Cum ajungi acolo? Foarte simplu: cu trenul de la Oradea / Cluj la Huedin și apoi cu mijloacele de transport puse la dispoziție de organizatori, sau cu bicicleta de la Huedin daca vrei sa faci ș  i miscare.