ROȘIORI - COSTEȘTI

Avem plăcerea să vă informam că din data de 11 IULIE 2017 am început operarea cu trenuri de călători pe secția Roșiori – Costești.

Pasagerii au posibilitatea să-și achiziționeze legitimațiile de călătorie de la casa de bilete din Roșiori Nord, la linia 1, direct din tren, pentru statiile in care nu sunt case de bilete, de la personalul de drum, sau online accesând site-ul bilete.tfc-online.ro.

Pensionarii, elevii, copiii beneficiază de 50% reducere, iar studenții și beneficiarii legilor 44/1994, 341/2004, 118/1990, 189/2000, 448/2006 de gratuitate. Facilitățile oferite, tarifele complete si mersul trenurilor pot fi consultate pe site-ul companiei la www.transferoviarcalatori.ro.

Călătorii au posibilitatea de a ne contacta în mod direct folosind formularul de sesizări din cadrul site-ului, al chestionarului electronic (de pe site) sau fizic existent în casa de bilete, jurnalul călătorului, aplicația Android Trenuri TFC disponibilă pe Google Play, pentru a ne transmite eventuale ajustări în graficul de circulație al trenurilor T.F.C. Din experiența operării pe alte secții vă informăm ca mersul de tren poate suferi mici modificări în primele luni de circulație, modificări datorate adaptării în funcție de nevoile călătorilor de pe această secție.

Vă așteptăm să călătorim împreună!

Echipa T.F.C. vă urează drum bun...prin viață!

CMS Design - Joomla Wordpress Templates