ANUNT IMPORTANT PENTRU ELEVI SI STUDENTI!

In vederea aplicarii noilor prevederi ale HG 42/2017 - privind reducerea la transport pentru elevi si gratuitatea pentru studenti, pana la inscrierea CNP-urilor in carnetele de elevi de catre secretariatele institutiilor de invatamant, este obligatorie prezentarea, la eliberarea biletelor, a unui act de identitate (CI, pasaport, certificat de nastere).
Studentii vor prezenta obligatoriu, pe langa legitimatia de reducere la transport si actul de identitate!
Deoarece durata de emitere a unei legitimatii de calatorie se va mari si pentru a evita aglomeratia la casele de bilete, va rugam sa va achizitionati cu anticipatie legitimatii de calatorie!
Beneficiarii HG 42/2017 care solicita in tren legitimatii de calatorie si s-au urcat in statiile unde sunt deschise case de bilete TFC, nu vor beneficia de aceasta facilitate!
Pentru preintampinarea aglomeratiilor la casele de bilete si reducerea timpului de emitere in tren (in statiile unde nu sunt case de bilete deschise), in curand va exista posibilitatea de achizitionare a legitimatiilor de calatorie pe motiv elev/student atat online cat si la automatele de bilete TFC.
Va multumim pentru intelegere si colaborare!

CMS Design - Joomla Wordpress Templates