Trenuri anulate

Stimati calatori, va informam ca in perioada sarbatorilor programul trenurilor a fost ajustat. Va rugam sa verificati sectiunea Anulari/ Intarzieri pentru a va informa daca trenul cu care doriti sa calatoriti este in circulatie. Va multumim pentru intelegere si va dorim Sarbatori Fericite!

PROGRAM CASE DE BILETE DE SARBATORI

Casele de bilete TFC vor fi inchise, Duminica, in data de 16 aprilie 2017. Luni acestea vor functiona dupa programul de Duminica.

Biletele se vor achizitiona direct din tren, la tarif de casa!

Echipa TFC va ureaza sarbatori fericite!

STUDENTUL ONLINE

Esti student? Ia-ti ID Student TFC de la orice casa de bilete TFC si iti vei putea achizitiona online sau de la kiosk-uri legitimatia de calatorie! Mai multe detalii pe site, www.transferoviarcalatori.ro, la sectiunea Anunturi.

Studentii pot achizitiona bilete online si de la kiosk

Anunț important pentru studenți!

Începând cu data de 23.03.2017, studenții români/străini înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă - licenţă, master, doctorat - în instituţiile de învăţământ superior acreditate din România, care dețin legitimații de student pentru reducere/gratuitate la transport vor putea achiziționa legitimații de călătorie gratuite prin sistem on-line și de la automatele de vânzare TFC, conform reglementărilor proprii TFC.

TOT CU ACEASTĂ DATĂ SE REDUCE TIMPUL DE EMITERE A BILETELOR ONLINE DE LA 6 ORE LA 3 ORE PÂNĂ LA PLECAREA TRENULUI CONFORM OREI DE PE BILET.

Studenții care beneficiază de gratuitate la transport pe calea ferată, în baza adeverinței eliberate de instituția de învățământ superior, nu își pot achiziționa bilete gratuite prin sistem on-line sau de la automatele de vânzare TFC, deoarece aceste adeverințe au diferite date de valabilitate, majoritatea nefiind eliberate pentru tot anul universitar în curs. Acești beneficiari își pot achiziționa legitimații de călătorie gratuite doar de la casele de bilete sau din tren, după caz, conform reglementărilor proprii TFC.

Pentru a putea beneficia de serviciile de achiziționare, în regim self service, prin internet și automate de vânzare bilete TFC, studentul trebuie să se prezinte mai întâi la una din casele de bilete TFC, pentru obținerea unei legitimații de autentificare și identificare a utilizatorului în sistemele de emitere legitimații de călătorie, denumită  ID Student TFC”, în baza căreia va putea achiziționa ulterior bilete.

Legitimația de autentificare și identificare a utilizatorului este valabilă pe an universitar. După începerea anului universitar următor, studentul trebuie să-și obțină un alt ID Student TFC”.

Această legitimație de autentificare și identificare a utilizatorului având calitatea de student este nominală, netransmisibilă și NU este o legitimație de călătorie. Ea poate fi utilizată doar pentru achiziționarea biletelor de călătorie.

Pentru emiterea unei legitimațiide autentificare și identificare ID Student TFC” studentul trebuie să prezinte la casa de bilete următoarele documente:

  • legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport, vizată la zi pentru anul universitar în curs și un act de identitate (carte de identitate sau paşaport).

După obținerea ID Student TFC”,  studentul își poate achiziționa legitimație de călătorie gratuită prin sistem on-line și de la automatele de vânzare TFC, prin introducerea în câmpurile dedicate a următoarelor date de identificare:

  • Numărul înscris la rubrica „Id.”  de pe legitimația de autentificare și identificare a utilizatorului ID Student TFC”.

 Exemplu:    Id. 00000035    se va introduce nr. 35

  • CNP (Personal code/National Identification Number) al deținătorului de ID Student TFC”.

În cazul pierderii/furtului unei legitimații de autentificare și identificare, titularul poate solicita la orice ghișeu TFC o nouă legitimație ID Student TFC”. Emiterea pentru același utilizator a unei noi legitimații de autentificare și identificare va avea ca efect anularea în sistem a legitimației inițiale, declarată ca pierdută/sustrasă, nemaiputând fi utilizată.

În cazul cererii multiple, efectuată printr-o singură tranzacție, pentru un număr de maxim 6 studenți, la achiziționarea biletelor gratuite prin sistem online/automate de vânzare se va introduce pentru fiecare utilizator în parte: număr Id. (de pe legitimația de autentificare și identificare) și CNP.

Numele și prenumele, nr. legitimației de student, înscrise pe biletul TFC online, trebuie să corespundă cu cele înscrise în documentele prezentate în tren. Nr. legitimației de student înscrisă pe biletul- kiosk, trebuie să corespundă cu cele înscrise în documentele prezentate în tren.

Pentru achiziţionarea de legitimaţii de călătorie, studenţii poartă responsabilitatea documentelor prezentate, cât şi a datelor declarate în sistemul de achiziţionare on-line/automate de vânzare.

Legitimația de călătorie gratuită pentru studenți (biletul) este valabilă numai însoțită de legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport, vizată la zi pentru anul universitar în curs și un act de identitate (carte de identitate sau paşaport).

La verificarea legalităţii călătoriei în tren, studentul va prezenta legitimaţia de călătorie (biletul), legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport vizată pentru anul universitar în curs și un act de identitate. Studenții care nu prezintă documentele solicitate vor fi consideraţi ca fiind fără legitimaţie de călătorie și vor fi tarifați la tariful majorat de taxare în tren.

IN ATENTIA CADRELOR DIDACTICE SI GRUPURILOR ORGANIZATE!

Avand in vedere noile reglementari conform carora este obligatorie introducerea CNP-ului la emiterea legitimatiilor de calatorie pentru elevi si studenti, avem rugamintea sa va prezentati din timp la casele de bilete, cu tabele nominale cu numele elevilor, dar si cu CNP-ul acestora. Pentru a evita eventuale neplaceri legate de lipsa locurilor disponibile la anumite trenuri, va rugam sa anuntati cu minimum 24 de ore inainte intentia de a calatori cu un grup de elevi. Puteti anunta la casa de bilete din imediata apropiere sau pe site la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va multumim pentru intelegere!

Angajam casier in Rosiori

Echipa TFC se mareste! Angajam casier in Rosiori. Puteti trimite CV-ul dumneavoastra pe adresa de email office @ transferoviarcalatori.ro. Va asteptam sa ne cunoastem mai bine!

legitimații de călătorie gratuite pentru studenți, în sistem on-line/automate de vânzare

În atenția STUDENȚILOR: referitor la întrebările legate de achiziționarea online sau la automatele de vânzare bilete vă informăm următoarele:

din păcate nu cunoaștem data exactă când vom putea emite legitimații de călătorie gratuite pentru studenți, în sistem on-line/automate de vânzare. Când vom deține mai multe informații cu privire la acest lucru vom face anunțuri prin toate mijloacele de comunicare disponibile.

Vom putea emite legitimaţii de călătorie cu reducere/gratuitate în sistem on-line/automate de vânzare doar după ce ne va fi pus la dispoziție "Registrul matricol unic" de către instituțiile abilitate.

Conform. art 5. alin. (5) din HG nr. 42/2017
“Ministerul Educaţiei Naţionale, în baza unui protocol încheiat în condiţiile legii, va transmite operatorilor de transport feroviar, în format electronic, date din "Registrul matricol unic" cu privire la nume şi prenume student, seria şi număr legitimaţie de student pentru reducere/gratuitate la transport şi codul numeric personal al fiecărui student care beneficiază de gratuitate la transportul feroviar, în primele doua săptămâni după începerea anului universitar. Pentru anul universitar 2016-2017, termenul-limită de transmitere a acestor date va fi de 60 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri. În lipsa acestor date nu se pot emite legitimaţii de călătorie cu reducere/gratuitate în sistem on-line/automate de vânzare.”

ANUNT IMPORTANT PENTRU ELEVI SI STUDENTI!

In vederea aplicarii noilor prevederi ale HG 42/2017 - privind reducerea la transport pentru elevi si gratuitatea pentru studenti, pana la inscrierea CNP-urilor in carnetele de elevi de catre secretariatele institutiilor de invatamant, este obligatorie prezentarea, la eliberarea biletelor, a unui act de identitate (CI, pasaport, certificat de nastere).
Studentii vor prezenta obligatoriu, pe langa legitimatia de reducere la transport si actul de identitate!
Deoarece durata de emitere a unei legitimatii de calatorie se va mari si pentru a evita aglomeratia la casele de bilete, va rugam sa va achizitionati cu anticipatie legitimatii de calatorie!
Beneficiarii HG 42/2017 care solicita in tren legitimatii de calatorie si s-au urcat in statiile unde sunt deschise case de bilete TFC, nu vor beneficia de aceasta facilitate!
Pentru preintampinarea aglomeratiilor la casele de bilete si reducerea timpului de emitere in tren (in statiile unde nu sunt case de bilete deschise), in curand va exista posibilitatea de achizitionare a legitimatiilor de calatorie pe motiv elev/student atat online cat si la automatele de bilete TFC.
Va multumim pentru intelegere si colaborare!

MERSUL TRENURILOR TFC pentru Android

Stimati calatori,

avem placerea sa va informam ca incepand de azi este disponibila aplicatia MERSUL TRENURILOR TFC pentru Android. Va invitam sa o descarcati pentru a avea acces rapid la mersul trenurilor si anunturile postate pe site-ul nostru. Aplicatia se poate descarca direct de aici http://l.flashweb.ro/tfc/ De asemenea aveam placerea sa va informam ca aplicatia a fost dezvoltata de un elev în clasa a10-a la Liceul Internațional de Informatică din București. Ii multumim cu aceasta ocazie si ne bucuram ca avem in tara elevi talentati si pasionati de transporturile feroviare.

Sectii operate de TFC

Sectiile operate de TFC sunt: Cluj Napoca - Oradea ; Buzau - Nehoiasu; Galati - Barlad; Titan Sud - Oltenita, Buzau - Bucuresti Nord, Ploiesti Sud - Slanic, Ploiesti Sud - Maneciu, Galati - Bucuresti Nord, Ploiesti Sud - Targoviste, Targoviste - Pietrosita, Bucuresti Nord - Titu - Targoviste.

Echipa TFC va doreste drum bun...prin viata!

CMS Design - Joomla Wordpress Templates