ANUNŢ IMPORTANT

Stimati Calatori,

Va informam ca in perioada 01.02.2017 - 28.02.2017, datorita unor lucrari de reabilitare a liniei operate de CFR SA pe sectia Oradea - Cluj Napoca, trenul 15034 Oradea - Cluj cu plecare ora 11.33 este anulat zilnic cu exceptia zilelor de Sambata si Duminica; In locul lui circula tren 18482 zilnic cu exceptia zilelor de Sambata si Duminica cu plecare Oradea ora 12.57 al carui mers il gasiti la eticheta 'MERSUL TRENURILOR'

Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va multumim pentru intelegere.

T.F.C. ONLINE!!! Stimati calatori, avem placerea sa va informam ca este disponibil serviciul Bilete TFC online prin care va puteti achizitiona legitimatiile de calatorie direct de pe site achitand cu cardul bancar. 

 

 

Stimati calatori va informam ca puteti achizitiona legitimatii de calatorie cu anticipatie de pana la zece zile de la orice casa de bilete TFC si de pe https://bilete.tfc-online.ro/VanzareBilete/loginuser.aspx.

 

 

Stimati calatori, in scopul preluarii tuturor coletelor in statia Braila la tren 15072 Galati - Bucuresti Nord, va recomandam sa aduceti colete si in celelalte zile ( in afara de Duminica) pentru a putea avea timpul si spatiul necesare pentru preluarea lor, altfel existand riscul neexpedierii coletelor. 

 

CMS Design - Joomla Wordpress Templates