ANUNŢ IMPORTANT

IN ATENTIA CADRELOR DIDACTICE SI GRUPURILOR ORGANIZATE!

Avand in vedere noile reglementari conform carora este obligatorie introducerea CNP-ului la emiterea legitimatiilor de calatorie pentru elevi si studenti, avem rugamintea sa va prezentati din timp la casele de bilete, cu tabele nominale cu numele elevilor, dar si cu CNP-ul acestora. Pentru a evita eventuale neplaceri legate de lipsa locurilor disponibile la anumite trenuri, va rugam sa anuntati cu minimum 24 de ore inainte intentia de a calatori cu un grup de elevi. Puteti anunta la casa de bilete din imediata apropiere sau pe site la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa TFC se mareste! Angajam casier in Rosiori. Puteti trimite CV-ul dumneavoastra pe adresa de email office @ transferoviarcalatori.ro. Va asteptam sa ne cunoastem mai bine!

 

T.F.C. ONLINE!!! Stimati calatori, avem placerea sa va informam ca este disponibil serviciul Bilete TFC online prin care va puteti achizitiona legitimatiile de calatorie direct de pe site achitand cu cardul bancar. 

  

Stimati calatori va informam ca puteti achizitiona legitimatii de calatorie cu anticipatie de pana la zece zile de la orice casa de bilete TFC si de pe https://bilete.tfc-online.ro/VanzareBilete/loginuser.aspx.

 

Stimati calatori, in scopul preluarii tuturor coletelor in statia Braila la tren 15072 Galati - Bucuresti Nord, va recomandam sa aduceti colete si in celelalte zile ( in afara de Duminica) pentru a putea avea timpul si spatiul necesare pentru preluarea lor, altfel existand riscul neexpedierii coletelor. 

 

CMS Design - Joomla Wordpress Templates